VBTS kapsamında geçtiğimiz Eylül ayında tedbir kararı verilen iki hissenin yasağı bugün itibariyle sonlanıyor.

Savunma Devi İHA Üretimine Katılacak, Milyon Dolarlık Sözleşmeye İmza Attı Savunma Devi İHA Üretimine Katılacak, Milyon Dolarlık Sözleşmeye İmza Attı

Borsa İstanbul, 2 hisse için brüt takas ve açığa satış yasaklarını seans sonu itibarıyla kaldırıyor. Bu sayede yatırımcılar, bu hisseleri normal şartlar altında olduğu gibi emir iletebilecek.

Enerya Enerji #ENERY Brüt Takas Yasağı Kalkıyor

Borsa İstanbul tarafından brüt takas uygulanan Enerya Enerji A.Ş. #ENERY hisselerinde, 4 Ekim 2023 Çarşamba günü seans sonunda brüt takas yasakları kaldırılıyor.

Milpa #MIPAZ Yasakları Kalkıyor

Borsa İstanbul, Milpa Ticari ve Sınai Ürünler Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. #MIPAZ hisselerinde brüt takas, kredili alım, açığa satış ve tek fiyat emir paketi yasaklarını 4 Ekim 2023 Çarşamba günü seans sonunda kaldırıyor.