Büyüme performansıyla öne çıkan şirketlerin bilançoları, yatırımcılar için fırsatlar sunuyor. 2023 yılının dokuz aylık döneminde, beş temel kriterde yüzde 50’nin üzerinde büyüme kaydeden 24 şirket, gelecek yılın zorlu ekonomik koşullarına hazırlanıyor. Bu şirketler, aktif büyüme, esas faaliyet karı, net kar, net satışlar ve özsermaye büyümesi gibi alanlarda önemli ilerleme göstererek, sektörlerinde rekabet avantajı sağlıyor.

Finnet 2000 Borsa Bilgi Portalı’ndan elde edilen verilere göre; büyüme performansıyla öne çıkan şirketler arasında, enerji, finans, gıda, inşaat, kimya, madencilik, metal, otomotiv, perakende, sağlık, sanayi, teknoloji ve ulaştırma sektörlerinden örnekler bulunuyor. Bu şirketlerin 2023 yılının üçüncü çeyreğindeki bilançoları, hem geçmişteki başarılarını hem de geleceğe yönelik potansiyellerini ortaya koyuyor.

Ekonomi yöneticileri ve şirketlerin öngörülerine göre 2024 yılı, küresel ve yerel düzeyde zorlu ekonomik koşullar getirecek. Bu çerçevede, büyüme odaklı stratejilerini sürdüren ve esnek yapılarıyla öne çıkan şirketler, gelecek yıla damga vurabilir. Yatırımcılar için bu şirketlerin bilançoları, değerlendirilmesi gereken önemli bir kaynak oluşturuyor.

(Yatırım Tavsiyesi Değildir)

Beş farklı hesaplamada yüzde 50 seviyesinin üzerinde bulunan şirketler;

25 Nisan Öne Çıkan Şirket ve Borsa Gelişmeleri 25 Nisan Öne Çıkan Şirket ve Borsa Gelişmeleri

borsada-en-cok-buyuyen-hisseler