28-29 Temmuz tarihlerinde 14 milyon payın satışı Borsa’da Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle tüm yatırımcı gruplarına eşit dağıtım ile tamamlanacak. Obase Bilgisayar paylarının, halka arz sürecinin tamamlanmasının ardından, OBASE payları Ana Pazar’da işlem görecek.

Halka arz sürecini değerlendiren Yönetim Kurulu Üyesi, aynı zamanda Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Bülent Dal, “Bizim için heyecanlı bir gün, 27 yıllık serüvenimizi başka bir boyutta devam ettirmeye, çalışmalarımıza ivme kazandırmayı hedefliyoruz.

obase halka arz geri sayım

Obase Bilgisayar, veriye dayalı işletmelerin karar verme yetkinliğini arttıran, anlık kararların hızlı bir şekilde vermesini sağlayan çözümleri ilk günden beri geliştirmekteyiz. Türkiye’nin önde gelen yazılım ve bilgi teknolojisi şirketiyiz.

220’nin üzerinde uzman kadromuzla, 3 ana başlıkta sektörel çözümler, iş zekası ve analitik yazılım çözümleriyle, çözümlerimizi sektörde konumlandırmaktayız.

Türkiye’nin ilk yazılım alanındaki Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan bağlı onay almış olan Ar-Ge merkezi olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yakın zamanda 20’nin üzerindeki projeyle ulusal ve uluslararası ödüller almış bulunmaktayız.” İfadelerini kullandı.

RGYAS Halka Arzı Yatırımcısından Talep Topluyor! RGYAS Halka Arzına Dair Detaylar RGYAS Halka Arzı Yatırımcısından Talep Topluyor! RGYAS Halka Arzına Dair Detaylar

Obase Halka Arza Nasıl Katılırım?

Halka arza katılım sağlamak isteyen yatırımcılar, Borsa İstanbul’da işlem yapma yetkisi bulunan tüm aracı kurum ve bankalar üzerinden OBASE koduyla 10,50 TL fiyatla taleplerini iletebilir.

Talep Saatleri; 10:30 – 13:00

Halka arz kodu; #OBASE

Halka arz tarihi; 28-29 Temmuz 2022

Halka arz fiyatı; 10,50 TL                                              

İşlem göreceği Pazar; Ana Pazar

Dağıtım yöntemi; Eşit Dağıtım – Borsa’da satış – sabit fiyatla talep toplama.

Satışa sunulacak pay miktarı; 14.000.000

Halka Arz Geliri Nerede Kullanılacak?

Şirket Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Bülent Dal, “Ana amacımız uluslararası küresel yazılım şirketi olma noktasında hızımızı artırıyor olmak. Ana motivasyonumuz yurt dışı ihracatı artırıyor olmak, yurtdışında büyümek.

Bununla beraber özellikle entelektüel sermayemizi korumak, bağlılığı artırmak ve entelektüel sermayeyi güçlülüğünü yeni arkadaşlarla beraber daha da ileriye taşımak.

Üçüncü olarak kurumsallaşmak, bizim açımızdan bu üç başlık önem arz ediyor.” İfadelerini kullanarak, halka arz sonrası edilecek kaynağın kullanım alanlarını şöyle sıraladı,

%30-35’lik kısmını yurtdışı yatırımlarda kullanmayı

%25-30 arasındaki kısmını yeni ürünlerin geliştirilmesinde

%10 ile %13.75’lik kısmını insan kaynakları yatırımında

%10 ile %13.75’lik kısmını yurt içi satış ve pazarlama faaliyetlerinde kullanmayı planlıyoruz.

Yeni ürünler geliştiriyoruz, bunu daha güçlü bir şekilde duyurmaya ihtiyacımız var.

%15 ila %17,50’lik kısmı ile yeni şirket alımları.